چگونه برای کسب وکار خود نام تجاری انتخاب کنید؟

ساخت وبلاگ

1.برای شروع تعریفی از نام تجاری خود

شخصیت نام تجاری خود را باید همانند کسب و کار خود انتخاب نمود. نام تجاری باعث شخصیت به کسب و کار تان و ارتباط پایه با مشتریان و باعث تمایز شما در بازار می باشد.

2.هنگام ساخت نام تجاریتان، به عنوان یک فرد فکر کنید.

هر یک از ما افراد دارای شصیتی هستیم، باورها، ارزش ها و اهداف خودمان داریم. شخصیت ما تعیین می کند که در موقعیت های مختلف چگونه لباس بپوشیم رفتار کنیم. رفتار بخصوص به خودمان است اما برای همه مردم نباید قابل درک باشد، به همین دلیل این موضوع در انتخاب نام تجاری حائز اهمیت است باید آنرا در نظر مردم درک کرد.

3.کسب و کار خود را در حال حرکت در نظر بگیرید.

این چیزها می تواند کمک به ایجاد موقعیت تجاری احساسی خود و اطلاع هویت و شخصیت برای ارتباطات تجاری کند.

4.هدف ایجاد روابط بلند مدت با مشتریان خود.

با نام تجاری می توان در مشتریان اجاد اعتماد نمود، ارزش های شرکت را بالا برد.

5.صحبت با مشتریان با یک لحن درست و رسا.

این کار کمک به تقویت کسب و کارتان خواهند نمود زیرا شما با اینکار مشخصات و شخصیت کار خود را به مشتریان انتقال داده و مشتری یک دید آگاهانه از محصول و خدمات مربوطه بدست می آورد.

6.آیا پیام های هدف در کسب و کار را بارها و بارها باید تکرار کرد؟

با تکرار این پیام های می توان یک هویت منسجم را شکل داد.

7.سعی کنید از مارک های بزرگ تقلید نکنید.

سعی کنید هویت متمایز خود را حک کنید. اپراتورهای مستقل می توانند وضعیت و هویت خود را برای جذب مشتریانی که به دنبال چیزی اصلی و اصیل هستند موثر باشد.

8. نوآروانه، جسور و شجاعانه باشید- ایستادن در مقابل چیزی که به آن اعتقاد دارید.

مارک های بزرگ توسط لایه های زیادی از بوروکراسی،برای جلوگیری از انعطاف پذیر بودن و در واکنش به نیازهای در حال تغییر مشتریان خود هستند، آنها بصورت شجاعانه برای نام تجاری خود تصمیماتی می گیرند.

9.همیشه نام تجاری خود را در هنگام برقراری ارتباط با مشتریان در نظر بگیرند.

بجای سعی در کاهش هزینه های محصولات نسبت به رقبای خود، با تبلیغات که یک فرصت برای تقویت نام تجاری خود است، استفاده نمایید.

10. از روش قدیمی ماشین پرس، آرم خود را برش دهید.

نام تجاری برای مشتریان نسل آینده نیز باید جذاب باشد، جهت اینکار اطلاعات مربوط به قدیمی نام تجاری خود را در اختیار مشتریان قرار دهید، زیرا اینکار از دید مردم بسیار لذت بخش است و با داشتن این اطلاعات بیشتر جذب می شوند.

وبلاگ دکتر سحر حسینی خواه...
ما را در سایت وبلاگ دکتر سحر حسینی خواه دنبال می کنید

برچسب : چگونه کسب درآمد کنیم,چگونه کسب و کار راه بیندازیم,چگونه کسب و کار راه اندازی کنیم,چگونه کسب و کار موفق داشته باشیم,چگونه کسب درآمد کنم,چگونه کسب و کار ایجاد کنیم,چگونه کسب و کار اینترنتی داشته باشیم,چگونه کسب و کار خانگی راه بیندازیم,چگونه,کسب,و,کار,خود,را,دگرگون,کنید؟,چگونه کسب و کار موفقی داشته باشیم, نویسنده : 5drshosseinikhah7 بازدید : 197 تاريخ : دوشنبه 10 آبان 1395 ساعت: 4:16